夜上海论坛ONJ

first_imgCopyHouses•Tavernier, United States “COPY” Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/481183/residencia-tavernier-drive-luis-pons-design-lab Clipboard Tavernier Drive Residence / Luis Pons Design LabSave this projectSaveTavernier Drive Residence / Luis Pons Design Lab Year:  Tavernier Drive Residence / Luis Pons Design Lab ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/481183/residencia-tavernier-drive-luis-pons-design-lab Clipboard Projects 2005 photographs:  Stephan Goettlicher Photographs:  Stephan Goettlicher Save this picture!© Stephan GoettlicherText description provided by the architects. The main purpose of the renovation was to establish a relationship with the surroundings that will integrate the sense of living in the tropics, taking advantage of the spaces in between the outside and inside and validating those as the desire tropical way of living. The project required a addition that was overlap to the existing and extended towards the street side creating a new and more private gesture.Save this picture!© Stephan Goettlicher“The house was renovated in a way that allows privacy from the street, but opens towards the park and the ocean. All services are located on the street side and the main living areas face the views. The main spaces are an extension of the surroundings, and treated as a canopy that allow one to be protected but with a sensation of being outside.Save this picture!© Stephan GoettlicherThe aim was to re-design the ground level to become a tropical cover plaza, a plaza that would become an outdoor living room, which would also integrate nature into the ground floor, and allow the garden to pass through the space. In this specific case the tropical plaza became the main living area on the ground floor.” Save this picture!Second Floor PlanProject gallerySee allShow lessAD Classics: PPG Place / John Burgee Architects with Philip JohnsonArchitecture Classics”Too Radical to Implement Yet Too Relevant to Ignore”: John Hejduk’s Kreuzberg TowerVideos Sharecenter_img CopyAbout this officeLuis Pons Design LabOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesTavernierHousesUnited StatesPublished on February 28, 2014Cite: “Tavernier Drive Residence / Luis Pons Design Lab” 28 Feb 2014. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BrassCompositesMitrexPhotovoltaic Solar Cladding – BIPV CladdingPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodPanel Façade SystemArmchairsUniForArmchair – ParigiLouvers / ShuttersBruagShading Screens – Perforated Facade PanelsAluminium CompositesSculptformAluminium Façade BladesCultural / PatrimonialIsland Exterior FabricatorsSeptember 11th Memorial Museum Envelope SystemWire MeshJakobWebnet in a Gymnasium in GurmelsDoorsLinvisibileLinvisibile Pocket Door | MareaPaintKEIMMineral Paint for Concrete – KEIM Concretal®-WLouversReynaers AluminiumSolar ShadingHandlesFormaniFitting Collection – ARCMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Houses Save this picture!© Stephan Goettlicher+ 22 Share Architects: Luis Pons Design Lab Year Completion year of this architecture project “COPY” Photographs ArchDaily United States 2005last_img read more